Lënnart=Lëna

Här är det meningen det ska dokumenteras om fd "Lënnart", http://www.klassiker.nu/zino.aspx?articleID=11662, som nu är omdöpt till "Lëna".

Efter många turer att försöka få hem han, ja det är fortfarande en han i det här skedet, med tider som omöjligtvis gick att få ihop, alla möjliga och omöjliga förhinder mm, så efter mycket om och men så:

Tanken från början var att någon skulle följa med och dokumentera och blogga om själva händelsen, lättare om någon som inte är mitt uppe i det hela gör det.
 
Den som blev utsedd till det fick förhinder, ett mkt tråkigt och mkt giltigt sådant, ja då skippar vi den biten tänkte jag och bara hämtar, men så var det här med en tid som skulle fungera, kom då på idén att Mårten, http://svammelsurium.blogg.se/, skulle köra ner honom och blogga om det hela, blir ju bra, men då vägrade han att starta !!!!!

Så blev så att jag fick "tvinga" med tjejen som följeslagare och hämta han, efter diverse meck med att få igång han, bråkig bensinpump, för lite LHM och rätt bottenfrusen så kom vi hem efter några timmar, han kämpade verkligen emot dessutom, gick på typ två cylindrar på slutet....

Efter någon dag kom jag på idén med att, äähh, va f-n, jag åker in och provar besikta, kanske är något mer fel så kan man fixa det på det planerade meckarmötet, http://citroenklubben.se/e107_plugins/calendar_menu/event.php?1269039600.event.44, bytte tändspole och tomgångsmotor så gick motorn riktigt bra igen också!!

Men !!!!  Då jag skulle börja tvätta och snygga till han, hissade upp till högsta läget för att motortvätta och gick och hämtade avfettningen, när jag kommer tillbaka så är baken i botten !!  Hmmm, skumt, startar och hissar upp, ser nåt mysko på golvet, grönt golv, så ska det INTE vara....

Det var då jag tänkte att det måste vara nåt som är helt, helt, HELT galet här, ja just det, NAMNET !!!!!

Och ja, om man kallar en fransyska för ett tyskt namn, inget fel på namnet, min bror heter det bl.a, kan det bara bli en sak...  KATASTROF !!

Hon har nu blivit ompysslad med div städning mm för att må bra och fått namnet "Lëna", dessutom parkerad bredvid skrotxm:arna så hon fattar att man kan inte göra hur som helst, är hon inte snäll hamnar hon där, både ris och ros, att säga ifrån är ju också att bry sig !!

En Citroën är ju som en kvinna, pysslar man om dom och så får man väldigt mkt tillbaka, om man inte gör det så får man också väldigt mkt tillbaka, men inte det man vill riktigt då....

Eller om man kallar kallar dom för fel namn !!!!!!!!????

Ja,,det har vi ju sett här.....

Så Lëna är det som gäller nu, INGET annat !!!!!!!


Kommentarer
Postat av: Nicklas

Ett steg i rätt riktning! Denna blogg kommer jag följa.

2010-01-23 @ 01:00:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0